V Series & Film

Vill du alltid kunna välja mellan ett brett utbud av film och serier? I så fall är detta tillvalspaketet för dig! I V series & film ingår 5 serie- och filmkanaler dedikerade till serier och olika filmgenrer. Här ser du de senaste filmpremiärerna, action, komedi, familjefilm, serier eller gamla klassiker. Du får dessutom hyllade svenska och nordiska originalproduktioner såsom Älska mig, Heder, Advokaten och mycket mer. På så vis har du har alltid ett brett utbud av underhållning att välja bland!

Pris: 219 kr/mån

 

Kanaler som ingår:

V film premiere HD

Filmkanalen som ger dig de senaste filmpremiärerna, med minst tre premiärer varje vecka, året runt. Distributionsavtal med många av Hollywoods största filmstudios förser V Film Premiere med det bästa som Hollywood kan erbjuda tillsammans med nordiska filmer för hela familjen - 24 timmar om dygnet och utan reklamavbrott. Här finns marknadens största titlar och ett fokus på starkt lokalt innehåll. Nya filmer, fräscht innehåll och massor av premiärer.

Kanalplats: 94

 

V film family

V film family levererar underhållning för den yngre publiken och deras föräldrar dygnet runt. Under dagarna visar vi animerade filmer för den yngre publiken på det lokala språket, familjeäventyr och klassiska barnfilmer. På kvällarna ängrar kanalen gradvis fokus genom att visa förstklassig humor, de största internationella och nordiska komedierna samt allt från klassiker till de senaste hollywoodpremiärerna.

Kanalplats: 98

 

V film hits HD

Prisbelönta, Blockbusters, internationella och nordiska filmer. De stora ikoniska klassikerna på ett och samma ställe. Den bästa kanalen att besöka för att få de senaste och bästa filmerna. V Film Hits ger dig även temahelger en gång i månaden samt take overs en gång per kvartal. 

Kanalplats: 99

 

V film action HD

V Film Action, kanalen som ger dig 100% adrenalin med en mix av nya och klassiska actionfilmer. V Film Action är dedikerad till att ge dig det bästa inom action från Hollywood och runt om i världen. De största actionhjältarna i kombination med thrillers och skräck ger adrenalinkickar 24 timmar om dygnet.

Kanalplats: 95

 

V series HD

V Series är ren renodlad seriekanal som visar prisvinnande draman, ikoniska komedier och spännande ögonblick som du inte kan få nog av. På dagtid visas klassiska komedier och de högst betygssatta TV-produktionerna. Kanalen erbjuder två på varandra följande avsnitt av Viaplay Originals eller nya internationella serier på bästa sändningstid. V Series visar även några av de bästa sena kvällstalkshowerna från USA. Här finns något för alla.

Kanalplats: 96

 

V Series & Film, Tvilling

Tvillingabonnemang till V-paket kostar 99 kr/mån.
Du behöver även ha ett extra programkort. Kostnad: 19 kr/mån.