Tv

Med digital-tv från OKTV får du tillgång till tv med bra ljud och bild. För att se det digitala basutbudet behöver du endast en digitalmottagare, OKTV bjuder på ett programkort så att du även kan se de krypterade kanalerna i basutbudet. Du kan sedan själv välja att utöka med fler kanaler ur ett utbud med bl.a. premiumkanaler från TV4 och V sport.

Basutbud 

I vårt basutbud ingår många av de populäraste tv-kanalerna. Totalt är det 18 st. okrypterade kanaler. Väljer du att använda programkortet som är inkluderat i månadskostnaden, får du tillgång till ytterligare 18 kanaler.  

Tilläggspaket

Dokumentärpaket, sportpaket, disneypaket eller kanske filmpaket? Hos oss har du tillgång till flera populära kanaler, så att du kan se de kanalerna du vill. Alla tilläggspaket kräver att du har baspaketet. Tilläggspaketens kanaler sänds kodat, du behöver därför ha programkort och digitalbox eller CA-modul för att se dem.

Viaplay och TV4 Play

När du tecknar något av våra tilläggspaket med V-kanaler eller kanaler från TV4 ,får du tillgång till Viaplay eller TV4 play, beroende på vilket abonnemang du tecknar. 

digitaltv viaplay           Läs mer om hur du kommer igång med Viaplay.

                       Läs mer om hur du kommer igång med TV4 Play