Fiber

Fiber är det framtidssäkra sättet att få tillgång till tv, telefoni och internet. Det ger en snabb anslutning med minimala störningar. Att ansluta fastigheten till fiber innebär att du får tillgång till en infrastruktur byggd efter den modernaste teknikstandarden.
 

I dag sker allt mer nätet som utbildning, arbete, shopping, kommunikation med mera. Framtidens internettjänster kommer utvecklas och utbudet via nätet kommer öka med tjänster som ställer krav uppkopplingen. Med fiber får du snabb tillgång till hela världen utan begränsningar hur mycket datatrafik som du får förbruka. 
 

En annan fördel med fiber är att fibernätet består av glastrådar som inte leder ström. Det är därför okänsligt för elektroniska störningar och åska. Däremot är utrustning i hemmet naturligtvis åskkänslig eftersom den är ansluten till elnätet.
 

Fiberanslutning kan ge er:

  • Bredbandsanslutning med hastighet som idag uppgår till 500 Mbit/s (nätet byggs för att klara minst 1 000 Mbit/s). *
  • Stort TV-utbud med runt 100 digitala kanaler.
  • Prisvärd telefonilösning med bra översikt och smidig hantering av tilläggstjänster.
     

Du kan använda bredband, TV och telefon (bredbandstelefoni) samtidigt. Med fibernät behövs ingen parabol och du är inte beroende av avståndet till stationen som fastigheten ligger för att få maximal hastighet. 

* Det ingår max en publik IP-adress i ett abonnemang.