Family Vision

Med Family Vision får du tillgång till de allra vanligaste och mest populära tv-kanalerna som FOX och Discovery ID till Eurosport eller National Geographic. I kanalpaketet finns verkligen någonting för alla.

  

 

TV4 Film

I TV4 Film finns noga utvalda långfilmer för alla filmälskare. Moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade storfilmer blandas med smala kultfilmer, kärlek, spänning, skratt och tårar.

Kanalplats 53

 

TV4 Guld

Visar serier som gått till historien, såväl kritikerfavoriter, klassiker som gamla godingar.
Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela TV-historien i en och samma kanal.

Kanalplats 52

 

Discovery Science

Teknik, vetenskap och forskning. Här sänds program om allt från rymdteknik och biologi till populärvetenskap och praktisk forskning.

Kanalplats 62

 

BBC World News

Nyheter och reportage dygnet runt. Nyhetsfokus ligger på Europa.

Kanalplats 30

 

National Geographic Channel HD

Här uppmanas tittarna att omvärdera hur de ser på tv - och världen,  genom smarta, innovativa program. Kanalen utmanar uppfattningar och inspirerar. Populärvetenskap blandas med teknik, naturhistoria, arkeologi, och naturliga mysterier.

Kanalplats 161

 

Boomerang

Boomerang är en lekfull och rolig kanal för unga men tilltalar alla generationer. På Boomerang får du de mest älskade tecknade klassikerna från Warner Bros Studios blandat med helt nya produktioner. Alla programmen är på svenska. 

Kanalplats 59

 

FOX

Med stor bredd på sitt innehåll finns det alltid något som passar dig på FOX. Låt dig underhållas av en blandning av komedier, äventyr, SciFi, crime och action. Med stora succéserier som NCIS, CSI blandat med premiärer av nya serier som The Orville, 9-1-1 och The Recident. En kanal som passar både det mindre och större hushållet. 

Kanalplats 46

 

ID

ID är förstahandsvalet för alla som älskar äkta brottsmysterier. På den enda kanal i Sverige som sätter sanna mysterier och äkta spänning i centrum dygnet runt ser vi brott som skakat sin samtid och sensationella skandaler som fascinerat världen.

Kanalplats 63

 

Al Jazeera

Internationella nyheter, dygnet runt. Kanalen har sitt säte i Mellanöstern men är på engelska. Kanalen ger dig en bred regional och global nyhetsbevakning, fördjupade reportage, analyser och debatter.

Kanalplats 57

 

Eurosport 2 HD

Eurosport 2 direktsänder 2 600 timmar sport varje år. Kanalen är igång dygnet runt och kommenteras av kunniga och engagerade kommentatorer. Bland höjdpunkterna märks Bundesliga och EM-kvalet i fotboll, CHL, actionsport, cykel, basket, handboll, motorsport, tennis, snooker, konståkning och mycket mer.  

Kanalplats 60

 

Sky News 

En brittisk nyhetskanal.

Kanalplats 56 

 

Bloomberg

En affärs- och finansorienterad nyhetskanal som ger dig det senaste 24 timmar om dygnet.

Kanalplats 51