Family Vision

Med Family Vision får du tillgång till de allra vanligaste och mest populära tv-kanalerna som TV4 Film och Discovery ID till Eurosport eller National Geographic. I kanalpaketet finns verkligen någonting för alla.

 
Pris: 129 kr/mån
 

Kanaler som ingår:

TV4 Film

I TV4 Film finns noga utvalda långfilmer för alla filmälskare. Moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade storfilmer blandas med smala kultfilmer, kärlek, spänning, skratt och tårar.

Kanalplats: 53

 

TV4 Guld

Visar serier som gått till historien, såväl kritikerfavoriter, klassiker som gamla godingar.
Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela TV-historien i en och samma kanal.

Kanalplats: 52

 

Discovery Science

Teknik, vetenskap och forskning. Här sänds program om allt från rymdteknik och biologi till populärvetenskap och praktisk forskning.

Kanalplats: 62

 

BBC World News

Nyheter och reportage dygnet runt. Nyhetsfokus ligger på Europa.

Kanalplats: 30

 

National Geographic Channel HD

Här uppmanas tittarna att omvärdera hur de ser på tv - och världen,  genom smarta, innovativa program. Kanalen utmanar uppfattningar och inspirerar. Populärvetenskap blandas med teknik, naturhistoria, arkeologi, och naturliga mysterier.

Kanalplats: 161

 

Cartoonito

Detta är en lekfull och rolig kanal för unga men tilltalar alla generationer. På Cartoonito får du de mest älskade tecknade klassikerna från Warner Bros Studios blandat med helt nya produktioner. Alla programmen är på svenska. 

Kanalplats: 59

 

ID

ID är förstahandsvalet för alla som älskar äkta brottsmysterier. På den enda kanal i Sverige som sätter sanna mysterier och äkta spänning i centrum dygnet runt ser vi brott som skakat sin samtid och sensationella skandaler som fascinerat världen.

Kanalplats: 63

 

Al Jazeera

Internationella nyheter, dygnet runt. Kanalen har sitt säte i Mellanöstern men är på engelska. Kanalen ger dig en bred regional och global nyhetsbevakning, fördjupade reportage, analyser och debatter.

Kanalplats: 57

 

Eurosport 2 HD

Eurosport 2 direktsänder 2 600 timmar sport varje år. Kanalen är igång dygnet runt och kommenteras av kunniga och engagerade kommentatorer. Bland höjdpunkterna märks Bundesliga och EM-kvalet i fotboll, CHL, actionsport, cykel, basket, handboll, motorsport, tennis, snooker, konståkning och mycket mer.  

Kanalplats: 60

 

Motorvision 

Kanalen för alla er som älskar motorsport. Dygnet runt visas massa program med spänning och passion, tillförlitliga recensioner, unika tester, djupgående och omfattande dokumentärer, underhållande ”lifestyle”-program, exklusiva klassiker och sist men inte minst - spännande tävlingar.

Kanalplats: 128

 

Horse & Country

Kanalen för de som älskar hästar och livstilen runt omkring. Här sänds exklusiva sportevenemang, nyheter och dokumentärer. 

Kanalplats: 79

 

Family Vision Tvilling

Tvillingabonnemang till Family Vision kostar 20 kr/mån. 
Du behöver även ha ett extra programkort. Kostnad: 19 kr/mån.